Löpcoach

Varning! Du kommer troligen bli smittad av min passion för löpning när du anlitar mig. Du som är ny löpare är min idealklient. Även du som vill träna på ett smart och hållbart sätt (oavsett nivå), har mycket att vinna på att anlita mig som löpcoach. Jag har lång erfarenhet från egen träning med tävlingar och prestation i centrum, samt över 10 år som tränare.  Jag lär dig löpteknik som hjälper dig finna ditt bästa och lättaste löpsteg. Att du hittar glädje, motivation, träningssyfte samt en styrka inifrån och ut, det är målet.

Mina klienter håller sig starka och skadefria när de följer mina råd. Har du redan drabbats av skador eller känner att du behöver bli starkare, då är jag rätt person att hjälpa dig vidare. Jag har löpcoachat många hundra företagsträningar, PT-klienter och skrivit framgångsrika träningsprogram.

Föreläsare och utbildare

När ditt företag önskar en tankeväckande kick-off, inspirationsföreläsning eller kunskapsboost om löpträning & vardagshälsa, då ska du anlita mig. Du och din grupp får en genuin  boost av löppassion, massa konkreta tips om hur ni på ett smart och hållbart sätt startar upp löpträning. Och hur ni gör för att fortsätta träna, när “smekmånaden” är över och kanske hösten närmar sig. Att starta är enkelt, att fortsätta är en konst. Jag är ödmjuk, tydlig och kreativ som föreläsare. Kompetens och lång erfarenhet finnes, träningsglädje och hållbarhet bjuder jag alltid på. Jag har även varit lärare på Urban Tribes populära Löpcoach-utbildningar och utbildat över 500 löpcoacher i  t ex. löpteknik, löpskolning, löpstyrka, coaching och rörlighet.

Personlig Tränare

Inom personlig träning är jag unik med min bakgrund och kompetens. Tillsammans lär vi din kropp och din hjärna att aktivera muskler i rätt ordning och på rätt sätt. Ditt nervsystem lär sig kommunicera bättre med musklerna. När du varit skadad eller inaktiv under längre tid, kan du få störningar i nervsystemet. Jag är licensierad personlig tränare med många års erfarenhet från prehab/rehabträning och besitter spetskompetens inom neuromuskulär aktivering och korrektiv träning.  Tillsammans med min man leg sjukgymnasten David Felhendler, har jag drivit klinik inom träning och behandling i många år, tidigare i Norrköping och nu på Löparakuten vid Odenplan.

Stäng meny
×
×

Kundvagn