Annika

”Jag gillade att det medföljde en förklaring av övningarnas syfte. Jag tror absolut att mitt löpsteg gagnas av denna typ av uppbyggande inre bålstyrka, det blir mer kontrollerat, starkt och effektivt. Och därmed hjälper det mig att hålla mig skadefri”.

Annika har sprungit sedan tonåren och kommer aldrig tröttna på det. Hon älskar det enkla i löpningen. Tycker om att springa själv varvat med social löpning. Periodvis tävlar hon, men värdesätter löpningen i vardagen högst.

Åsa

”Jag lärde mig att det inte behöver vara ”hård och kännbar” träning för att ge resultat. Nu har jag hittat muskler jag inte ens visste att jag hade! Jag tror chansen är större att hålla mig skadefri efter programmet. Resultatet är förvånande bra.”.

Åsa har löpningen som sin livsstil. Hon älskar det och delar gärna med sig av sin passion när hon löpcoachar på Urban Tribes, Team Stockholm Maraton eller på Sats. Tävlar gör hon flitigt.

Eva-Lena

”Programmet var enkelt att förstå och ta till sig. Jag märker stor skillnad trots att träningen bara var 10 minuter. Jag hoppas jag kommer använda sätet mer i löpsteget nu!”.

För Eva-Lena är löpning ett sätt att må bra i både kropp och själ. Hon har fått många vänner och rest till många platser tack vare löpningen.

Stäng meny
×
×

Kundvagn